Technigro bv
Technigro bv
Poppenbouwing 26B
4191 NZ Geldermalsen
0345-582288 - info@technigro.nl

Machine afscherming boormachines

Jaarlijks vinden er veel ongevallen plaats met het gebruik van boormachines. Veel van deze gevallen hadden voorkomen kunnen worden met de juiste afscherming van de boormachines. Wij bieden een ruim aanbod aan boormachine afscherming waardoor de werkomgeving een veiligere plek wordt. Om uw boormachines van de beste bescherming te voorzien maken wij gebruik van ReparDue. Wij zijn de grootste ReparDue leverancier van Nederland.

Verzeker uzelf van een veilige werkomgeving

De boormachine afscherming van ReparDue staat bekend om zijn professionaliteit en kwaliteit. De afscherming staat hiermee garant voor een veiligere werkomgeving. Ons aanbod van afscherming voor boormachines is heel divers en in vrijwel alle gevallen gemakkelijk inzetbaar.

Compleet aanbod voor boormachine afscherming

Wij hebben een zeer compleet aanbod voor afscherming voor boormachines. Wij leveren afschermingen voor zowel kolomboormachines als radiaalboormachines. Daarnaast bestaat ons assortiment uit verschillende diverse onderdelen zoals bijvoorbeeld: losse polycarbonaat vensters. Benieuwd naar de mogelijkheden of naar de maatwerkoplossingen? Neem dan contact met ons op.

Eenvoudige montage

De afscherming voor boormachines zijn van een hoge kwaliteit en eenvoudig te monteren. Hierdoor kunt u ervoor kiezen om de afscherming voor de boormachines zelf te monteren. U kunt er ook voor kiezen om de montage te laten uitvoeren door een van onze ervaren monteurs. Hierdoor bent u verzekert van een snelle en vakkundige montage van de afscherming van de boormachines.

Creëer een veiligere werkomgeving

Dankzij ruime aanbod aan afscherming van de boormachines kunnen wij voor elke situatie een oplossing bieden. Als u nog vragen heeft over de mogelijkheden op het gebied van boormachine afscherming, neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee om de werkomgeving een veiligere plek te maken.

Direct contact opnemen
Binnen 1 werkdag reactie
2547-repar2tr21.jpg
Machine afscherming boormachines
Machine afscherming boormachines
Machine afscherming boormachines
Machine afscherming boormachines
Waarom Technigro?
  • Hoog serviceniveau
  • Digitaal inmeten op locatie
  • Locatiebezoek
  • Sterk in advisering
  • Meedenken met de klant
  • Maatwerk productontwikkeling
Specifieke wensen?

Wij leveren ook maatwerk.
Van inmeten t/m de realisatie.
Neem contact met ons op.