Technigro bv
Technigro bv
Poppenbouwing 26B
4191 NZ Geldermalsen
0345-582288 - info@technigro.nl

CLAROFIL Natafscheider

Natafscheider van het merk CLAROFIL wordt in het bijzonder ingezet waarbij problematische organische verontreinigingen zijn. Uitgerust met een hoge capaciteit turbine en een efficiënte sturing van het reinigingssysteem werkt de natafscheider zeker en vertrouwd.

Compact en ruimtebesparend

De natafscheider van de CLAROFIL serie zorgt ook in een veeleisende productieomgeving voor schone lucht en dat met het grootst mogelijke kosten voordeel voor u. Deze natafscheider is wezenlijk goedkoper dan bijvoorbeeld de thermische nabehandeling van gassen met een gecompliceerde verontreiniging. Omdat de natafscheider van CLAROFIL compact en ruimtebesparend geconstrueerd is, kan de vervuilde lucht zo dicht mogelijk bij de veroorzaker direct in het apparaat gezogen worden. 

Krachtige en betrouwbare natafscheider

Natafscheiders van CLAROFIL (wervelwas installatie) zijn krachtig en betrouwbaar. De gassen worden verticaal in het apparaat geleid en door de zgn. wervelaar gevoerd, waar het gas met de uitwas vloeistof (meestal water) vermengd wordt. De vervuilde delen verzamelen zich daardoor in de sediment opvangbak van de natafscheider, terwijl de gezuiverde lucht weer verticaal uit het apparaat geleid wordt.

Flexibel en multifunctioneel systeem

De aansluiting van lucht toevoer-/ afvoerleidingen is zonder problemen mogelijk, zodat ook afzuigingen op meerdere plaatsen eenvoudig gerealiseerd kunnen worden. Door de vele toebehoren (bijvoorbeeld sedimentafvoersysteem, dosering van bevochtigingmiddel, verwarming) kan de CLAROFIL natafscheider individueel voor iedere toepassing aangepast worden. 

Vragen? Neem dan snel contact op via 0345-582288 of info@technigro.nl. Wij denken graag met u mee!

Direct contact opnemen
Binnen 1 werkdag reactie
4668-01cla016000-0402-clarofil-nv60-40-v2a-sb.jpg
Waarom Technigro?
  • Hoog serviceniveau
  • Digitaal inmeten op locatie
  • Locatiebezoek
  • Sterk in advisering
  • Meedenken met de klant
  • Maatwerk productontwikkeling
Specifieke wensen?

Wij leveren ook maatwerk.
Van inmeten t/m de realisatie.
Neem contact met ons op.