Technigro bv
Technigro bv
Poppenbouwing 26B
4191 NZ Geldermalsen
0345-582288 - info@technigro.nl
Vragen over een product of informatie over maatwerk? Bel direct:
0345-582288

ELOFIL Elektrofilter

De elektrofilter van ELOFIL biedt verschillende voordelen. De belangrijkste voordelen zijn een hoge filtercapaciteit en geringe vervolgkosten. De elektrofilter scheidt vervuilde stofdeeltjes via de elektrostatische weg af.

De elektrofilter met een modulairsysteem

De filterelementen van het apparaat kunnen eenvoudig worden gereinigd en worden hergebruikt. U hoeft dus geen rekening houden met extra kosten voor vervangende elementen. De elektrofilter maakt gebruik van een modulairsysteem. Reeds eerder geïnstalleerde apparatuur is modificeerbaar. Het kan aangepast worden op de nieuwste eisen.

Het filtert zelfs de kleinste vervuilde deeltjes

Alle elektrofilters in ons assortiment beschikken over een dubbele ionisatietrede met meervoudige elektrische sproeivelden van 360. ELOFIL elektrofilters zijn altijd met de dodra technologie uitgerust. Hierdoor worden zelfs de kleinste vervuilde deeltjes gefilterd.

Bruikbaar onder de zwaarste omstandigheden

ELOFIL elektrofilters zijn voorzien van een hoogspanningsgenerator. Dit is het belangrijkste onderdeel van de elektrofilters. Hierdoor kan er zelfs onder de zwaarste omstandigheden gebruik worden gemaakt van de apparaten. Dit allemaal zonder dat de generator van de elektrofilter zijn functie verliest of defect raakt.

Garant voor een uitstekende beschikbaarheid

De elektrofilters van ELOFIL worden gebruikt waar bedrijfskosten laag moeten blijven en waar een hoge afzuiging noodzakelijk is. Dit door de vervuilingsgraad. De elektrofilters staan garant voor een uitstekende beschikbaarheid en zijn eenvoudig te onderhouden.

Vrijblijvende offerte voor ELOFIL elektrofilters

Graag maken bespreken we uw wensen voor een elektrofilter. Hierbij maken wij voor u een vrijblijvende offerte op maat. Vragen? Neem dan snel contact op via 0345-582288 of info@technigro.nl. Wij denken graag met u mee!

Direct contact opnemen
63-Elofil.jpg
ELOFIL Elektrofilter
Waarom Technigro?
  • Hoog serviceniveau
  • Digitaal inmeten op locatie
  • Locatiebezoek
  • Sterk in advisering
  • Meedenken met de klant
  • Maatwerk productontwikkeling
Specifieke wensen?

Wij leveren ook maatwerk.
Van inmeten t/m de realisatie.
Neem contact met ons op.