Technigro bv
Technigro bv
Poppenbouwing 26B
4191 NZ Geldermalsen
0345-582288 - info@technigro.nl
Vragen over een product of informatie over maatwerk? Bel direct:
0345-582288

ELOFIL Elektrofilter

Hoge filtercapaciteit en geringe vervolgkosten, dat zijn de belangrijkste voordelen van de ELOFIL elektrofilter. Het apparaat scheidt vervuilde stofdeeltjes via de elektrostatische weg af.

Elektrofilter met modulairsysteem

De filterelementen kunnen eenvoudig gereinigd en opnieuw gebruikt worden, zodoende zijn er geen kosten voor vervangende elementen. Er wordt gebruik gemaakt van een modulairsysteem. Reeds eerder geinstalleerde apparatuur is modificeerbaar, zodat het aangepast kan worden aan de nieuwe eisen.

Filter de kleinste vervuilde deeltjes

Alle apparaten beschikken over een dubbele ionisatietrede met meervoudige elektrische sproeivelden van 360. ELOFIL elektrofilters zijn altijd met de dodra technologie uitgerust, hierdoor worden zelfs de kleinste vervuilde deeltjes gefilterd.

Werkt onder de zwaarste omstandigheden

ELOFIL elektrofilters hebben als belangrijkste onderdeel een hoogspanningsgenerator, deze is niet gevoelig voor kortsluiting. Daardoor kunnen ELOFIL elektrofilters zelfs onder de zwaarste omstandigheden in bedrijf worden gesteld, zonder dat de generator zijn functie verliest of defect raakt. 

Hoge afzuiging met lage kosten

ELOFIL elektrofilters worden daar gebruikt waar de bedrijfskosten laag moeten blijven en waar een hoge afzuiging nodig is t.a.v. de vervuilingsgraad. ELOFIL Elektrofilters staan garant voor een goede beschikbaarheid en eenvoudig onderhoud.

Vragen? Neem dan snel contact op via 0345-582288 of info@technigro.nl. Wij denken graag met u mee!

Direct contact opnemen
63-Elofil.jpg
ELOFIL Elektrofilter
Waarom Technigro?
  • Hoog serviceniveau
  • Digitaal inmeten op locatie
  • Locatiebezoek
  • Sterk in advisering
  • Meedenken met de klant
  • Maatwerk productontwikkeling
Specifieke wensen?

Wij leveren ook maatwerk.
Van inmeten t/m de realisatie.
Neem contact met ons op.