Technigro bv
Technigro bv
Poppenbouwing 26B
4191 NZ Geldermalsen
0345-582288 - info@technigro.nl

Inventarisatie op locatie

Elke situatie in elke werkplaats is anders. Om er zeker van te zijn dat wij u de juiste oplossing bieden, komt onze specialist uw situatie inventariseren. Eventuele maatwerk afschermingen worden ingemeten en u ontvangt gericht advies om de werkplaats veiliger te maken. 

Ervaren met de ARBO richtlijnen

De veiligheidsspecialist die uw werkplaats komt bezoeken heeft al 20 jaar ervaring met de ARBO richtlijnen. Zo garanderen wij dat uw werkplaats aan alle eisen voldoet. Geen zorgen meer over onverwachte ARBO inspecties. Bij u is alles voor elkaar, en dat voor een zo scherp mogelijke prijs. 

Wij kunnen u adviseren over de volgende producten:

Uw collega's betrekken bij het proces

Werklieden die al 20 jaar zonder machineafschermingen werken, zijn soms sceptisch wanneer er plotseling meer beveiliging moet komen. Om deze reden betrekken wij uw collega's bij het selecteren van de juiste producten. Wij leggen de nut en noodzaak uit en luisteren naar de input uw werknemers. Op deze manier voorkomen we weerstand. 

Neem direct contact op

Wilt u dat onze specialist u komt adviseren of maatwerk komt inmeten? Neem dan direct contact op! Bel naar 0345-582288 of mail info@technigro.nl. 

Direct contact opnemen
Binnen 1 werkdag reactie
Waarom Technigro?
  • Hoog serviceniveau
  • Digitaal inmeten op locatie
  • Locatiebezoek
  • Sterk in advisering
  • Meedenken met de klant
  • Maatwerk productontwikkeling
Specifieke wensen?

Wij leveren ook maatwerk.
Van inmeten t/m de realisatie.
Neem contact met ons op.