Technigro bv
Technigro bv
Poppenbouwing 26B
4191 NZ Geldermalsen
0345-582288 - info@technigro.nl
Vragen over een product of informatie over maatwerk? Bel direct:
0345-582288

Maatwerk rubber producten Politie

De KLPD van de Politie maakt gebruik van voertuigen om over de snelwegen de patrouilleren. Dit zijn zeer rijk uitgeruste auto's met geavanceerde apparatuur die het werk van de agenten gemakkelijker maakt. De voertuigen zijn onder andere uitgerust met een computersysteem met toetsenbord, handig om snel kentekens na te trekken of aantekeningen te maken. 

Toetsenborden niet sterk genoeg

Enkele maanden na levering van de voertuigen stuitte de Politie echter op een probleem. In hectische situaties heeft de agent niet de tijd om het toetsenbord voorzichtig neer te leggen. Men springt uit de auto om zo snel mogelijk te kunnen handelen. Helaas waren de toetenborden niet bestand tegen dergelijk gebruik. Hierdoor moesten de toestenborden aan de lopende band vervangen worden.

Maatwerk rubberen beschermhoes

Technigro heeft dit probleem opgelost door een maatwerk rubberen beschermhoes te ontwikkelen. Deze rubberen beschermhoes kan gemakkelijk om zowel bestaande als nieuwe toestenborden bevestigd worden. Sindsdien zijn er een stuk minder toetsenborden kapot gegaan.

Kortom; een plezierige aanvaring met de Politie! 

4355-politie.jpg
Waarom Technigro?
  • Hoog serviceniveau
  • Digitaal inmeten op locatie
  • Locatiebezoek
  • Sterk in advisering
  • Meedenken met de klant
  • Maatwerk productontwikkeling
Specifieke wensen?

Wij leveren ook maatwerk.
Van inmeten t/m de realisatie.
Neem contact met ons op.