Technigro bv
Technigro bv
Poppenbouwing 26B
4191 NZ Geldermalsen
0345-582288 - info@technigro.nl
Vragen over een product of informatie over maatwerk? Bel direct:
0345-582288

Maatwerk vouwbalgen voor Scania

Scania Production Zwolle is een enorme productiefaciliteit verantwoordelijk voor 60% van de Europese productie. In december 2010 reed de 500.000'ste vrachtwagen de fabriek uit. Onderdeel van het fabriekscomplex in Zwolle is een logistiek centrum. Hier worden leveringen van ruim 500 toeleveranciers verwerkt. Dagelijks ruim 100 vrachtwagens met onderdelen!

Efficiënte assemblagelijn middels mobiele trolleys

Met die productiecijfers moet de assemblage efficiënt functioneren. Om een hoge productiviteit te bewerkstelligen maakt Scania Zwolle gebruik van mobiele trolleys. Op deze trolleys wordt het chassis van de vrachtwagen van assemblagelijn naar assemblagelijn getransporteerd om zo tot een complete vrachtwagen te komen.  

Vouwbalgen voor de mobiele trolleys

Dergelijk grote mobiele trolleys moeten goed beveiligd worden voor de medewerkers. Het gaat om vele tonnen staal dat door de fabriek verplaatst wordt. Een ongeluk zit in een klein hoekje.

Veiligheid verhogen met maatwerk vouwbalgen

Om de veiligheid van de mobiele trolleys te verbeteren, hebben wij maatwerk vouwbalgen voor Scania Nederland geëngineerd. Deze maatwerk vouwbalgen waren een hele uitdaging om passend te krijgen. De trolleys hadden veel uitstekende onderdelen die het werk complex maakte. Na het fabriceren van meerdere prototypes hebben we de perfecte vouwbalgen kunnen leveren.

Neem direct contact op

Bent u opzoek naar een leverancier van maatwerk vouwbalgen? Neem dan snel contact op via de website, 0345-582288 of mail naar info@technigro.nl.

Direct contact opnemen
300-Scania.jpg
Maatwerk vouwbalgen voor Scania
Maatwerk vouwbalgen voor Scania
Waarom Technigro?
  • Hoog serviceniveau
  • Digitaal inmeten op locatie
  • Locatiebezoek
  • Sterk in advisering
  • Meedenken met de klant
  • Maatwerk productontwikkeling
Specifieke wensen?

Wij leveren ook maatwerk.
Van inmeten t/m de realisatie.
Neem contact met ons op.