Technigro bv
Technigro bv
Poppenbouwing 26B
4191 NZ Geldermalsen
0345-582288 - info@technigro.nl
Vragen over een product of informatie over maatwerk? Bel direct:
0345-582288

Machine afscherming boormachines

Op zoek naar geschikte afscherming voor uw boormachine(s)? Dan bent u bij Technigro aan het juiste adres. Om uw boormachines van de beste bescherming te voorzien maken wij gebruik van ReparDue. Wij zijn de grootste ReparDue leverancier van Nederland.

Verzeker uzelf van een veilige werkomgeving

De machine afscherming van ReparDue staat bekend om zijn professionaliteit en kwaliteit. De afscherming staat hiermee garant voor een veilige werkomgeving. Ons aanbod van afscherming is heel divers en in vrijwel alle gevallen gemakkelijk inzetbaar.

Compleet aanbod voor boormachines

Wij hebben een zeer compleet aanbod voor afscherming voor boormachines. Technigro levert afschermingen voor zowel kolomboormachines als radiaalboormachines. Daarnaast zijn er diverse onderdelen leverbaar zoals losse polycarbonaat vensters e.d. Via deze link vindt u het complete aanbod ReparDue afschermingen en hulpmiddelen voor boormachines.

Makkelijk monteerbaar

De ReparDue afschermingsproducten zijn makkelijk te monteren en van hoge kwaliteit. Hierdoor kunt u bij de levering deze zelf gemakkelijk installeren. Uiteraard is het ook mogelijk dat één van onze monteurs de afscherming installeert. Vragen? Wij denken graag met u mee bel ons op 0345-582288 of mail ons via het contactformulier.

Direct contact opnemen
Machine afscherming boormachines
Machine afscherming boormachines
Machine afscherming boormachines
Waarom Technigro?
  • Hoog serviceniveau
  • Digitaal inmeten op locatie
  • Locatiebezoek
  • Sterk in advisering
  • Meedenken met de klant
  • Maatwerk productontwikkeling
Specifieke wensen?

Wij leveren ook maatwerk.
Van inmeten t/m de realisatie.
Neem contact met ons op.