Technigro bv
Technigro bv
Poppenbouwing 26B
4191 NZ Geldermalsen
0345-582288 - info@technigro.nl
Vragen over een product of informatie over maatwerk? Bel direct:
0345-582288

Verplaatsbare veiligheidsschermen

Verplaatsbare veiligheidsschermen zijn heel handig om als machine afscherming te dienen. Door de verplaatsbaarheid is het scherm een handige manier om als machine afscherming te dienen.  

AB

In ons assortiment hebben wij een aantal soorten verplaatsbare veiligheidsschermen. Zo hebben wij AB. Dit is een verplaatsbare veiligheidsafscherming voor machines die is uitgevoerd met wielen.

OM

Hiernaast hebben wij OM. Dit is wederom een verplaatsbare veiligheidsafscherming voor machine maar dan niet uitgevoerd met wielen.

PM/1 en PM/2

Als derde hebben wij in ons assortiment de verplaatsbare veiligheidsschermen PM/1 en PM/2 die niet zijn uitgevoerd op wielen. Deze verplaatsbare veiligheidsschermen zijn leverbaar in 2 verschillende maten 1.600x800 mm en 1.600x 1.100 mm (afwijkende afmetingen op aanvraag).

CC

Dit is een verplaatsbaar veiligheidsscherm die 1.200 mm breed bij 1.600 mm hoog (afwijkende afmetingen op aanvraag) is. Het is een verplaatsbare veiligheidsafscherming voor machines op poten.

Veiligheidsstandaard

Naast volledige schermen hebben we ook een veiligheidsstandaard in ons assortiment. Het zijn verplaatsbare veiligheidsstandaarden en zijn eenvoudig op te pakken en bij machine te plaatsen. 

Verdere vragen? Neem dan snel contact op via 0345-582288 ofinfo@technigro.nl. Wij denken graag met u mee!

Direct contact opnemen
Waarom Technigro?
  • Hoog serviceniveau
  • Digitaal inmeten op locatie
  • Locatiebezoek
  • Sterk in advisering
  • Meedenken met de klant
  • Maatwerk productontwikkeling
Specifieke wensen?

Wij leveren ook maatwerk.
Van inmeten t/m de realisatie.
Neem contact met ons op.