Technigro bv
Technigro bv
Poppenbouwing 26B
4191 NZ Geldermalsen
0345-582288 - info@technigro.nl
Vragen over een product of informatie over maatwerk? Bel direct:
0345-582288

Machineverlichting (LED)

Een bekend probleem van machines in de werkplaats is slechte verlichting in en om de machine. Dit kan de werkzaamheden aanzienlijk moeilijker maken. Om de machines en de werkstukken goed te verlichten kan extra machineverlichting ofwel werklampen een goede uitkomst bieden. 

Compleet assortiment NIK LED verlichting

In ons assortiment vindt u een uitgebreid aanbod van NIK Led verlichting. Wij hebben de verschillende uitvoeringen van de Click led, PIK led, ILLI led, Ledy led en de Flash led. Voor alle uitvoeringen bekijk de catalogus onderaan deze pagina met machineverlichting en werklampen.

Goed beschermd

De machineverlichting is uiteraard voorzien van bescherming tegen koelmiddel en smeermiddelen. Hierdoor gaat de verlichting lang mee zelfs in de meest harde omstandigheden. 

Zwenkbaar bevestigingsbeugels

Om het gebruik van de machineverlichting optimaal te maken leveren wij verschillende bevestigingsbeugels en zijn de meeste lampen volledig zwenkbaar. Hierdoor kan je verlichting ten alle tijden goed richten op het werkstuk. Sommige van onze werklampen zijn leverbaar met magneetvoet om het gebruik nog mobieler te maken.

Assortiment bekijken

Klik op onderstaande afbeelding om de NIK catalogus te downloaden.

Vragen? Neem dan snel contact op via 0345-582288 of info@technigro.nl. Wij denken graag met u mee!