Technigro bv
Technigro bv
Poppenbouwing 26B
4191 NZ Geldermalsen
0345-582288 - info@technigro.nl
Vragen over een product of informatie over maatwerk? Bel direct:
0345-582288

Machineafscherming voor DAF Trucks Eindhoven

DAF is de marktleider in Nederland en één van de grootste vrachtwagen fabricanten in Europa. De DAF trucks worden geproduceerd in Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk en Brazilië. Wij hebben alle boormachines van DAF Trucks Eindhoven mogen voorzien van  ReparDue machineafschermingen. Ook hebben we speciale maatwerk machineafschermingen geleverd voor specialistische machines.

Verchillende boormachines, drie universele machineafschermingen

DAF Trucks Eindhoven heeft vele verschillende boormachines in de fabriek staan. De opdracht voor Technigro was om gebruik te maken van maximaal drie verschillende machineafschermingen. Met ons uitgebreide assortiment aan ReparDue machineafschermingen was dit geen probleem.

Alleen de beste kwaliteit

DAF Trucks Eindhoven heeft voor ons gekozen omdat we de beste kwaliteitsoplossing konden bieden. Kwaliteit was erg belangrijk in het selectieproces. Het gaat immers om de welzijn van DAF haar medewerkers. Ook konden we slimme maatwerk oplossingen bieden die we zelf konden fabriceren. Korte lijnen waardoor snelheid gewaarborgd is. 

Neem direct contact op

Bent u opzoek naar een leverancier van machineafschermingen? Neem dan snel  contact op via de website, 0345-582288 of mail naar info@technigro.nl. Naast afschermingen kunnen wij ook  machinebeglazing realiseren.

Direct contact opnemen
4357-daf.png
Machineafscherming voor DAF Trucks Eindhoven
Machineafscherming voor DAF Trucks Eindhoven
Machineafscherming voor DAF Trucks Eindhoven
Waarom Technigro?
  • Hoog serviceniveau
  • Digitaal inmeten op locatie
  • Locatiebezoek
  • Sterk in advisering
  • Meedenken met de klant
  • Maatwerk productontwikkeling
Specifieke wensen?

Wij leveren ook maatwerk.
Van inmeten t/m de realisatie.
Neem contact met ons op.