Technigro bv
Technigro bv
Poppenbouwing 26B
4191 NZ Geldermalsen
0345-582288 - info@technigro.nl
Vragen over een product of informatie over maatwerk? Bel direct:
0345-582288

Machineafscherming voor KLM

De techische dienst van KLM, bekend onder de naam KLM Engineer & Maintenance, is één van de grootste onderhoudswerkplaatsen voor vliegtuigen ter wereld. KLM heeft Technigro ingeschakeld om elke bewerkingsmachine van KLM in Nederland te voorzien van machineafschermingen. 

Een zeer tevreden en trouwe klant

KLM is een zeer trouwe klant van Technigro. In 2010 hebben we de eerste machineafschermingen mogen leveren. Sindsdien worden we ingeroepen voor elke nieuwe machine of opstelling. Richting KLM hebben we aangetoond dat we altijd en zeer snel kunnen leveren. Dit komt door de uitgebreide voorraad aan machineafschermingen en de mogelijkheid om  maatwerk machineafschermingen in onze werkplaats te fabriceren. 

ReparDue en maatwerk machineafschermingen

Op alle standaard machines, zoals de boormachinesfreesmachines en draaimachines, hebben we gebruik gemaakt van de ReparDue machineafschermingen. Deze  ReparDue machineafschermingen zijn zeer duurzame machineafschermingen met een optimale gebruikersvriendelijkheid. Ideaal dus voor en werkomgeving waar kwaliteit de #1 prioriteit is.

In de hangaars van KLM zijn ook zeer specialistische luchtvaarttechnische machines aanwezig. De producten uit ons ReparDue assortiment voldoen niet altijd aan de juiste specificaties voor deze machines. Om deze reden hebben we bij KLM ook veel maatwerk machineafschermingen mogen leveren. 

Indrukwekkende werkomgeving

In de 21 jaar dat Technigro bestaat hebben we veel werkplaatsengarages en geavanceerde fabrieken mogen zien. Toch zijn er weinig omgevingen zo indrukwekkend als een hangar waar tegelijkertijd 6 jumbojest in kunnen staan en onderhouden kunnen worden. De grootte van de werkzaamheden en kwaliteit die het Engineer & Maintenance team levert is schitterend om van dichtbij te zien. Wij zijn trots dat we aan die kwaliteit bij mogen dragen!

Neem direct contact op

Bent u opzoek naar een leverancier van machineafschermingen? Neem dan snel contact op! We kunnen snel een offerte uitbrengen voor ReparDue machineafschermingen en komen vrijblijvend langs om maatwerk in te meten. U kunt contact opnemen via 0345-582288 of mail naar info@technigro.nl.

Naast het realiseren van machineafscherming kunnen wij ook machinebeglazing op maat realiseren.

Direct contact opnemen
378-1623.jpg
Machineafscherming voor KLM
Waarom Technigro?
  • Hoog serviceniveau
  • Digitaal inmeten op locatie
  • Locatiebezoek
  • Sterk in advisering
  • Meedenken met de klant
  • Maatwerk productontwikkeling
Specifieke wensen?

Wij leveren ook maatwerk.
Van inmeten t/m de realisatie.
Neem contact met ons op.