Bel direct: 0345-582288
Vragen over een product of informatie over maatwerk? Bel direct:
0345-582288

Over ons

Voor machineafschermingen, rubber - en kunststofproducten kunt u terecht bij Technigro, specialist in technische standaard en maatwerkoplossingen.

Dagelijkse levering

Dagelijks zijn onze mensen voor u aan het werk in ons pand in Geldermalsen. Ze reviseren afschermingen voor machines, maken rubber- en kunststofproducten op maat, en verzenden dagelijks de gewenste artikelen naar klanten in de hele Benelux.

Hebt u regelmatig een specifiek product nodig, dan houden wij die ook op voorraad. Zo bent u er zeker van dat u snel de juiste producten in huis hebt.

Meerwaarde

Maar u kunt nog meer van ons verwachten. Dat wij u bijstaan bij technische problemen bijvoorbeeld. Onze medewerkers denken met u mee, beantwoorden vragen, en ontwikkelen maatwerkoplossingen.

Is het lastig om het probleem aan de telefoon of via mail uit te leggen, dan komen we vrijblijvend naar u toe en bedenken ter plekke een oplossing.

Contact

Hebt u nog vragen of wilt u eens met een van onze medewerkers van gedachten wisselen over een probleem? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Bekijk onze producten
Waarom Technigro?
  • Hoog serviceniveau
  • Altijd langskomen bij de klant
  • Sterk in advisering
  • Meedenken met de klant
  • Maatwerk productontwikkeling
 
Specifieke wensen?

Wij leveren ook maatwerk.
Van inmeten t/m de realisatie.
Neem contact met ons op.