Technigro bv
Technigro bv
Poppenbouwing 26B
4191 NZ Geldermalsen
0345-582288 - info@technigro.nl
Vragen over een product of informatie over maatwerk? Bel direct:
0345-582288

Geluidsdichte cabine IHC Vremac

IHC Vremac Cylinders BV is onderdeel van Royal IHC. Het bedrijf ontwerpt en produceert al 55 jaar hydraulische cilinders, draaidoorvoeren en zuigeraccumulatoren. De producten vinden hun weg naar diverse industrieën, zoals de bagger-, off- en onshore markt en de machinebouw. Kernactiviteit is de cilinderbouw in alle denkbare afmetingen en coatings, zowel standaard als klantspecifiek.

Geluidsoverlast van hydraulische pomp sets

Ten behoeve van de cilinder test unit zocht IHC Vremac naar een geluidsdichte cabine om het geluidsniveau van de hydraulische pomp sets t.b.v. de cilinder test unit te reduceren. Tijdens het testen van de cilinders produceren de hydraulische pomp sets een dusdanig geluidniveau dat hinderlijk is voor het personeel.

Geluidscabine op maat

Technigro heeft ter plaatse e.e.a. geïnventariseerd / ingemeten en een passende oplossing gerealiseerd d.m.v. een op maat gemaakte geluidscabine. Aanvullende eis van IHC Vremac was dat de hydraulische pomp sets bereikbaar moesten blijven t.b.v. onderhoud. Dit is gerealiseerd door een losneembare dakconstructie te gebuiken waardoor de pomp sets bereikbaar zijn met behulp van de reeds aanwezige bovenloopkranen.

Neem direct contact op

Bent u opzoek naar een maatwerk oplossing voor geluidsdichte cabines op de werkplaats? Neem direct contact op! Bel naar 0345-582288 of mail naar info@technigro.nl. We bieden ook een uitgebreid aanbod van machine afscherming en machinebeglazing.

Direct contact opnemen
1913-ccms-file-1913.jpg
Geluidsdichte cabine IHC Vremac
Geluidsdichte cabine IHC Vremac
Geluidsdichte cabine IHC Vremac
Geluidsdichte cabine IHC Vremac
Waarom Technigro?
  • Hoog serviceniveau
  • Digitaal inmeten op locatie
  • Locatiebezoek
  • Sterk in advisering
  • Meedenken met de klant
  • Maatwerk productontwikkeling
Specifieke wensen?

Wij leveren ook maatwerk.
Van inmeten t/m de realisatie.
Neem contact met ons op.