Technigro bv
Technigro bv
Poppenbouwing 26B
4191 NZ Geldermalsen
0345-582288 - info@technigro.nl
Vragen over een product of informatie over maatwerk? Bel direct:
0345-582288

Geluidsdichte cabine Parker Hannifin

Parker Hannifin is wereldwijd marktleider in de ontwikkeling, productie en verkoop van technologieën, systemen en componenten op het gebied van aandrijving, besturing en procesbeheersing. Naast producten levert Parker ook complete systemen, aggregaten en power-units. Parker is actief in veel uiteenlopende markten zoals lucht- en ruimtevaart, chemische industrie, voedingsmiddelenindustrie, olie en gas industrie, transport, landbouw, constructie, medische industrie, bosbouw, mijnbouw, procesindustrie, verpakkingsindustrie, scheepvaart, enz. Parker zorgt voor specifieke oplossingen voor een groot aantal mobiele, industriële en maritieme markten. Parker is actief in 49 verschillende landen.

Geluidsoverlast tijdens testen van Hydraulische Power-Units

Parker Hannifin zocht naar een oplossing om het geluidsniveau tijdens het testen van Hydraulische Power-Units te reduceren. Technigro heeft het probleem opgelost d.m.v. een op maat gemaakte geluidscabine.

Geluidscabine op maat

Technigro heeft ter plaatse e.e.a. geïnventariseerd / ingemeten en een passende oplossing gerealiseerd d.m.v. een op maat gemaakte geluidscabine

Neem direct contact op

Bent u opzoek naar een maatwerk oplossing voor geluidsdichte cabines op de werkplaats? Neem direct contact op! Bel naar 0345-582288 of mail naar info@technigro.nl. We bieden ook een uitgebreid aanbod van machine afscherming en machinebeglazing.

4366-parker-1.png
Geluidsdichte cabine Parker Hannifin
Geluidsdichte cabine Parker Hannifin
Geluidsdichte cabine Parker Hannifin
Geluidsdichte cabine Parker Hannifin
Waarom Technigro?
  • Hoog serviceniveau
  • Digitaal inmeten op locatie
  • Locatiebezoek
  • Sterk in advisering
  • Meedenken met de klant
  • Maatwerk productontwikkeling
Specifieke wensen?

Wij leveren ook maatwerk.
Van inmeten t/m de realisatie.
Neem contact met ons op.