Technigro bv
Technigro bv
Poppenbouwing 26B
4191 NZ Geldermalsen
0345-582288 - info@technigro.nl
Vragen over een product of informatie over maatwerk? Bel direct:
0345-582288

Spanentransporteurs voor HCME

De ruim 600 werknemers van Hitachi Construction Machinery (Europe) NV (kortweg HCME) bouwen voort op Japanse technologie. Zij leveren de best mogelijke producten, toegesneden op de Europese markt.Met veel trots kan HCME zeggen dat zij als enige producent van grondverzetmachines in Nederland fabrieken heeft staan.

In Amsterdam staat de fabriek voor middelgrote graafmachines. Hier worden graafmachines van 10 tot 45 ton gebouwd. Voor de modellen van 16 tot 21 ton wordt in Amsterdam ook de onderwagen geproduceerd. HCME levert haar producten in heel Europa, Afrika, de voormalig Russische landen en een deel van het Midden-Oosten.

Maatwerk spanentransporteurs

Ter vervanging van de oude set scharnierband spanentransporteurs was HCME op zoek naar een leverancier die zowel de spanentransporteurs kon leveren alsmede plaatsen.

Levering en plaatsing

Technigro heeft de oude set (4 stuks) scharnierband spanentransporteurs gedemonteerd en de nieuwe set geplaatst. Met behulp van de nieuwe spanentransporteurs voldoet HCME aan zijn hoge standaarden en kon de productie weer snel opgepakt worden.
Inmiddels heeft Technigro ook een 2e set (4 stuks) geplaatst bij eenzelfde soort productielijn.

Neem direct contact op

Bent u opzoek naar een leverancier van spanentransporteurs? Neem dan snel contact op! Maatwerk is geen enkel probleem voor ons, we hebben de ervaring in huis. We kunnen snel een offerte uitbrengen en komen vrijblijvend langs om maatwerk in te meten. U kunt ook contact opnemen via 0345-582288 of mail naar info@technigro.nl.

Direct contact opnemen
294-Hitachi.jpg
Spanentransporteurs voor HCME
Spanentransporteurs voor HCME
Spanentransporteurs voor HCME
Spanentransporteurs voor HCME
Spanentransporteurs voor HCME
Spanentransporteurs voor HCME
Waarom Technigro?
  • Hoog serviceniveau
  • Digitaal inmeten op locatie
  • Locatiebezoek
  • Sterk in advisering
  • Meedenken met de klant
  • Maatwerk productontwikkeling
Specifieke wensen?

Wij leveren ook maatwerk.
Van inmeten t/m de realisatie.
Neem contact met ons op.