Bel direct: 0345-582288
Vragen over een product of informatie over maatwerk? Bel direct:
0345-582288

Spanentransporteur Vergeest Metaalbewerking

Vergeest Metaalbewerking kan u in de verspanings- en constructiemarkt breed van dienst zijn. Hierbij moet gedacht worden aan constructie- en apparatenbouw, draaien, frezen, knippen zetten en laswerk. Vanaf de start in 1726, vanuit een toenmalige smidse, wortelt een rijke familietraditie. Hierbij zijn vakmanschap en ervaring van generatie op generatie doorgegeven. Het bedrijf is nu gevestigd in Druten. Dankzij de capaciteit van de machines is het bedrijf vooral thuis in het zwaardere werk. Niet voor niets luidt daarom de stelregel: Vergeest begint waar een ander ophoud.

Scharnierband spanentransporteur

Technigro heeft een nieuwe scharnierband spanentransporteur geleverd en ter plekke gemonteerd en ingebouwd. Op deze manier kan Vergeest ook daadwerkelijk zijn stelregel na blijven komen.

Neem direct contact op

Bent u opzoek naar een leverancier van spanentransporteurs? Neem dan snel contact op! We kunnen snel een offerte uitbrengen en komen vrijblijvend langs om maatwerk in te meten. U kunt contact opnemen via 0345-582288 of mail ons op info@technigro.nl.

Direct contact opnemen
Spanentransporteur Vergeest Metaalbewerking
Specifieke wensen?

Wij leveren ook maatwerk.
Van inmeten t/m de realisatie.
Neem contact met ons op.