Technigro bv
Technigro bv
Poppenbouwing 26B
4191 NZ Geldermalsen
0345-582288 - info@technigro.nl

Repar2 Machine afscherming

Technigro is de grootste leverancier van Repar2 in Nederland. Repar2 is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van machine afschermingen sinds 1970. Alle producten van Repar2 worden in de moderne fabriek in Gorla Minore in Italië gefabriceerd.

Standaard en maatwerk afscherming

De machine afscherming van Repar2 wordt op veel machines toegepast. Denk hierbij aan draaimachines, freesmachines en boormachines. Naast de standaard producten is de fabriek gespecialiseerd in het ontwikkelen van nieuwe machine afschermingen. Dit alles gebeurt in eigen beheer. U kunt als klant tevens een speciale kap naar eigen wens laten maken. 

Afspraak op locatie

In ons assortiment treft u verschillende standaard afschermings kappen. Mocht de juist afscherming er voor u niet tussen staan kunt u altijd contact opnemen met ons. Dan maken we een afspraak op locatie en zullen we alles uitmeten om tot een oplossing te komen.

Repar2 hekwerken

Naast de machine afscherming produceert Repar2 ook grote hekwerken. Hierbij maken ze gebruik van panelen van metaal en polycarbonaat. Met de hekwerken van Repar2 schermt u de omgeving van uw machine op een professionele manier af.

Resultaat

Hoge veiligheid en professionele uitstraling. De hekwerken worden opgebouwd uit panelen, deze zijn in verschillende afmetingen leverbaar. De panelen zijn gemaakt van staal en polycarbonaat. Door het staal heeft u optimale veiligheid, gecombineerd met een optimaal zicht door het gebruik van polycarbonaat.

Wilt u meer informatie of een offerte ontvangen voor Repar2 afscherming? Neem dan snel contact op via 0345-582288 of info@technigro.nl. Wij denken graag met u mee!

Offerte aanvragen
Binnen 1 werkdag reactie
4472-repar2.png
Repar2 Machine afscherming
Waarom Technigro?
  • Hoog serviceniveau
  • Digitaal inmeten op locatie
  • Locatiebezoek
  • Sterk in advisering
  • Meedenken met de klant
  • Maatwerk productontwikkeling
Specifieke wensen?

Wij leveren ook maatwerk.
Van inmeten t/m de realisatie.
Neem contact met ons op.