Technigro bv
Technigro bv
Poppenbouwing 26B
4191 NZ Geldermalsen
0345-582288 - info@technigro.nl

ReparDue machineafschermingen

Technigro: Grootste leverancier Repar2 machine afscherming in Nederland!


Technigro is de grootste leverancier van Repar2 in Nederland. Repar2 is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van machine afscherming sinds 1970. Alle producten van Repar2 worden in de moderne fabriek in Gorla Minore in Italië gefabriceerd.

Repar2 ontwikkelt machineafscherming voor draaimachines, freesmachines, boormachines, slijpmachines en vele andere gereedschappen. Wilt u meer informatie over Repar2? Neem dan contact op of bekijk één van de onderstaande toepassingen:

Machine afscherming voor draaimachines

Wij hebben het grootste assortiment aan machineafscherming voor draaimachines. Of u nu op zoek bent naar veiligheidsafscherming voor draaimachines met een klauwplaat, veiligheidsafschermingen voor draaimachines met een slede, veiligheidsafscherming voor montage aan de achterzijde van de draaimachines of overige afschermingen voor draaimachines zoals een sleutel, spanenhaak of noodstop. Geen probleem! Wij hebben het. 

Machine afscherming voor freesmachines

Veligheidsafscherming voor freesmachines met een bedbevestiging, met een freeskop of met een horizontale as? Geen probleem! In ons assortiment vind u alles wat u nodig heeft voor het afschermen van uw freesmachine! 

Machine afscherming voor boormachines

Of u nu op zoek bent naar veiligheidsbescherming voor kolomboormachines, voor radiaalboormachines of losse polycarbonaat vensters en onderdelen? Geen probleem! In ons assortiment vind u het zeker.

Op zoek naar veiligheidsafscherming voor slijpmachines of voor de werkbank? In ons assortiment vindt u zeker wat u zoekt! 

Hekwerken van Repar2 

Veiligheid gaat voor alles, daarom hebben wij ook alles in huis om de omgeving van uw machine op een professionele manier af te sluiten. Het resultaat is een professionele uitstraling en hoge veiligheid voor u en uw omgeving! In dit geval kan u het beste kiezen voor de hekwerken van Repar2

Machinebeglazing

Machineveiligheidsglas is een beschermend onderdeel van een machine. Ze voorkomen het naar buiten slingeren van gereedschap en werkstukken uit de machineruimte en beschermen zo personen voor letsel door wegvliegende delen.

Bekijk ons volledige assortiment Machine afscherming

Tevens kunnen we u voorzien van beschermspiralen / veerspiralen en rolbandafdekkingen.

Vragen? Neem dan snel contact op via 0345-582288 of info@technigro.nl. Wij denken graag met u mee!

Direct contact opnemen
Waarom Technigro?
  • Hoog serviceniveau
  • Digitaal inmeten op locatie
  • Locatiebezoek
  • Sterk in advisering
  • Meedenken met de klant
  • Maatwerk productontwikkeling
Specifieke wensen?

Wij leveren ook maatwerk.
Van inmeten t/m de realisatie.
Neem contact met ons op.