Technigro bv
Technigro bv
Poppenbouwing 26B
4191 NZ Geldermalsen
0345-582288 - info@technigro.nl
Vragen over een product of informatie over maatwerk? Bel direct:
0345-582288

Revisie telescoopafdekking Aperam

Aperam Genk is wereldspeler in roestvast staal (inox) dat onder meer in de fabriek in Genk geproduceerd en bewerkt wordt. Het dynamisch en kwaliteitsbewust bedrijf behoort tot de grootste van Belgisch Limburg en is toonbeeld van moderne technologie en werkkracht.

Revisie telescoopafdekking

Aperam kwam bij Technigro met de vraag of er een telescoop afdekking van 6-elementen, met een maxiamle lengte van 3200 mm, kon worden gereviseerd. Na ontvangst van de beschadigde telescoopafdekking heeft Technigro, in overleg met Aperam, besloten om een deel van de telescoopafdekking te reviseren en een deel van de elementen nieuw te maken.

De werkzaamheden

Zo werden alle afschraperhouders en -rubbers vernieuwd. De herbuikbare elementen zijn uitgedeukt, gericht en geschuurd. De nieuwe elementen zijn passend gemaakt op de hergebruikte elementen. zo ontstond er weer een prima functionerende telescoopafdekking en was deze weer zo goed als nieuw.

Zelf een revisie laten uitvoeren?

Vragen over het reviseren van machineafschermingen en telescoopafdekkingen? Neem direct contact op via de website. Ook kunt u bellen naar 0345-582288 of mail naar info@technigro.nl.

Direct contact opnemen
4353-aperam.png
Revisie telescoopafdekking Aperam
Revisie telescoopafdekking Aperam
Waarom Technigro?
  • Hoog serviceniveau
  • Digitaal inmeten op locatie
  • Locatiebezoek
  • Sterk in advisering
  • Meedenken met de klant
  • Maatwerk productontwikkeling
Specifieke wensen?

Wij leveren ook maatwerk.
Van inmeten t/m de realisatie.
Neem contact met ons op.