Technigro bv
Technigro bv
Poppenbouwing 26B
4191 NZ Geldermalsen
0345-582288 - info@technigro.nl

Machine afscherming slijpmachines

Op zoek naar geschikte afscherming voor uw slijpmachine(s)? Dan bent u bij Technigro aan het juiste adres. Om uw slijpmachines van de beste bescherming te voorzien maken wij gebruik van ReparDue. Wij zijn de grootste ReparDue leverancier van Nederland.

Verzeker uzelf van een veilige werkomgeving

De machine afscherming van ReparDue staat bekend om zijn professionaliteit en kwaliteit. De afscherming staat hiermee garant voor een veilige werkomgeving. Ons aanbod van afscherming is heel divers en in vrijwel alle gevallen gemakkelijk inzetbaar.

Compleet aanbod voor slijpmachines

Wij hebben een zeer compleet aanbod voor afscherming voor slijpmachines. Repardue levert speciale afscherming voor vlak slijpmachines en werkbank slijpmachines. Hiervan leveren wij tevens de meeste onderdelen ook als losse onderdelen. 

Makkelijk monteerbaar

De ReparDue afschermingsproducten zijn makkelijk te monteren en van hoge kwaliteit. Hierdoor kunt u bij de levering deze zelf gemakkelijk installeren. Uiteraard is het ook mogelijk dat één van onze monteurs de afscherming installeert. Vragen? Neem dan snel contact op via 0345-582288 of info@technigro.nl. Wij denken graag met u mee!

 

Direct contact opnemen
Binnen 1 werkdag reactie
209-Machine_afscherming_repardue_slijpmachines.jpg
Waarom Technigro?
  • Hoog serviceniveau
  • Digitaal inmeten op locatie
  • Locatiebezoek
  • Sterk in advisering
  • Meedenken met de klant
  • Maatwerk productontwikkeling
Specifieke wensen?

Wij leveren ook maatwerk.
Van inmeten t/m de realisatie.
Neem contact met ons op.