Technigro bv
Technigro bv
Poppenbouwing 26B
4191 NZ Geldermalsen
0345-582288 - info@technigro.nl
Vragen over een product of informatie over maatwerk? Bel direct:
0345-582288

Spanentransporteurs

Spanentransporteurs

Spanentransporteurs worden gebruikt voor de afvoer van spanen bij gereedschapswerktuigen. Zij zijn geschikt voor alle soorten spanen ongeacht de warmte of natheid. 

Onze spanentransporteurs beschikken over een lange levensduur en kunnen voor elke machinetoepassing worden geleverd. 

Schakelband transporteur of scharnierband transporteur

Onze schakelband transporteur is de meest gangbare transporteur. Hij is uitermate geschikt voor het transporteren van draai-en freesspanen met een gemiddelde grootte. 

Schraperband transporteur

De schraperband transporteur is bij uitstek geschikt voor het transporteren van kleine spanen die ontstaan zijn bij machinale bewerking van messing en gietijzer. Daarnaast is deze transporteur ook beschikbaar in een speciale uitvoering voor het afvoeren van aluminiumspanen. 

Wormtransporteur

De wormtransporteur is perfect voor het inbouwen in machines met weinig ruimte. Hij transporteert fijne kleine spanen die ontstaan bij de machinale bewerking. Onze wormtransporteur wordt speciaal op maat gemaakt. 

Magneetband transporteur

De magneetband transporteur is geschikt voor het afvoeren van kleine stalen onderdelen zoals ponsdeeltjes. Net als onze wormtransporteur wordt de magneetband transporteur voor u op maat gemaakt. 

Wilt u meer informatie of een offerte ontvangen over onze spanentransporteurs? Vraag dan een offerte aan via de onderstaande knop of bel 0345-582288 of mail naar info@technigro.nl. Wij denken graag met u mee!

406-schraperband-2.jpg
Spanentransporteurs
Spanentransporteurs
Spanentransporteurs
Spanentransporteurs
Spanentransporteurs
Spanentransporteurs