Technigro bv
Technigro bv
Poppenbouwing 26B
4191 NZ Geldermalsen
0345-582288 - info@technigro.nl
Vragen over een product of informatie over maatwerk? Bel direct:
0345-582288

Stafil stofreinigingapparaat

De afscheiding van diverse stoffen is de belangrijkste toepassing van STAFIL ontstoffingsapparatuur. Compact en plaatsbesparend geconstrueerd, kenmerkt deze serie apparaten zich door zijn hoge prestatie, economisch en in het bijzonder een lange levensduur van de filters.

Optimaal geplaatste motoren

Alle STAFIL ontstoffingsapparaten beschikken over motoren die buiten de luchtstroming liggen en die de optimaal geconstrueerde ventilatoren direct aandrijven en zo een slijtage gevoelige overbrenging overbodig maken.

Optimale benutting van het filter

De bijzonder wijze van luchtstroomgeleiding in de filterkamer van het apparaat garandeert dat de vervuiling van de filterelementen gelijkmatig optreed en dat daardoor het filteroppervlakte optimaal benut wordt. Automatisch aangestuurde luchtdrukimpulsen, die door de injectoren via ieder filterpatroon verdeeld worden, regelen de reiniging van de filterelementen. Vuil- en stofdeeltjes worden met luchtdruk van de filteroppervlakten afgeblazen. In een eenvoudig te legen opvangcontainer worden de deeltjes verzameld.

Minimale lucht verbruik

Vanzelfsprekend kunnen aan STAFIL eenvoudig en zonder problemen afzuigleidingen en/ of afzuigslangen aangesloten worden - dankzij de krachtige afzuiging is de betrouwbare afzuiging van stofbevattende lucht geen probleem. De electrostatische aansturing van het apparaat bewaakt zichzelf en reinigt de filterelementen bij een bepaalde vervuilingsgraad automatisch. Zo is een minimale lucht verbruik gegarandeerd.

Vragen? Neem dan snel contact op via 0345-582288 of info@technigro.nl. Wij denken graag met u mee!

Direct contact opnemen
67-Stafil.jpg
Stafil stofreinigingapparaat
Waarom Technigro?
  • Hoog serviceniveau
  • Digitaal inmeten op locatie
  • Locatiebezoek
  • Sterk in advisering
  • Meedenken met de klant
  • Maatwerk productontwikkeling
Specifieke wensen?

Wij leveren ook maatwerk.
Van inmeten t/m de realisatie.
Neem contact met ons op.