Technigro bv
Technigro bv
Poppenbouwing 26B
4191 NZ Geldermalsen
0345-582288 - info@technigro.nl
Vragen over een product of informatie over maatwerk? Bel direct:
0345-582288

Technisch Rubber

In onze webshop hebben wij een groot aanbod technisch rubber. Onder ons aanbod vindt u:

Blinde tulen technisch rubber  

Blinde tulen

Uit gebreid assortiment blinde tulen. Het is mogelijk om blinde tulen volledig op maat te laten maken in de kleur die u wenst. Kijk verder voor onze blinde tulen. 

   
Rubber buffer insteek 

Buffers

Assortiment van verschillende apparaat en deur buffers. Het is mogelijk om de buffers op laat te laten waarbij u de gewenste kleur kan aangeven. Kijk verder voor onze rubber buffers.

   
Celrubbers 

Celrubbers

Technigro heeft een divers assortiment van celrubbers. In onze shop vindt u celrubbers van Neopreen, EPDM, Mosrubber, PE, PU, PVC, SBR. Daarnaast kan u zelf de kleur bepalen. Kijk verder voor ons aanbod celrubber.

   
Conische stoppen technisch rubber 

Conische stoppen

Wij leveren verschillende conische stoppen. In onze shop vindt u ze in rubbere uitvoering en siliconen conische stoppen. Deze kunnen volledig op de door u gewenste manier gemaakt worden. Kijk snel verder voor ons aanbod conische stoppen in de webshop.

  

 

Doorvoertulen rubber 

Rubber doorvoertulen

Grote partijen doorvoertulen bestellen? Geen enkel probleem! In ons assortiment vindt u veel verschillende vormen, maten en toepassingen voor doorvoertulen. Daarnaast is het mogelijk om hier maatwerk voor te leveren. Bekijk ons aanbod rubber doorvoertulen.

   
Rubber krimpkous kabels 

Krimpkous voor kabels

De oplossing om kabels bij elkaar te houden en het netjes houden; krimpkousen. Bekijk ons aanbod krimpkousen in de webshop. Leverbaar in verschillende kleuren.

   
Rubber o ringen 

Rubber O-ringen

Groot aanbod van diverse rubber O-ringen. Bekijk het aanbod O-ringen in onze webshop.

   
Rubber profielen technisch rubber 

Rubber profielen

Naast ons uitgebreide aanbod rubber profielen is het ook mogelijk om profielen op maat te laten maken. In ons assortiment vindt u PVC profielen met staal inleg, U-profielen, P-Profielen, Raamrubbers etc. Bekijk hier het gehele aanbod rubber profielen.

   
Rubber voeten en doppen 

Rubber voeten en doppen

Voor het afwerken van bijvoorbeeld stalen trappen wordt veel gebruik gemaakt van rubber voeten en doppen. U vindt verschillende maten in onze webshop in vele verschillende uitvoeringen. Bekijk het aanbod rubber voeten en doppen.

   
Rubber rollen en matten 

Rubber matten en rollen

Veel verschillende matten en rollen voor industriële toepassingen. Keuze uit verschillende soorten rubber en toepassingen. Kijk verder voor onze rubber matten en rollen.

  

 


 

Rubber vorm producten 

Rubber vorm producten

Maatwerk op het gebied van technisch rubber is geen enkel probleem bij Technigro. Wij gaan graag met u rond tafel om alle wensen te bespreken. Kom meer te weten over rubber vorm producten.

   
Rubber trillingdempers 

Rubber trillingdempers

U vindt een uitgebreid assortiment trillingdempers in onze shop. U kunt kiezen uit; cilindrische trillingdempers, parabooldempers, taille dempers, torsiebussen, raildempers en ringdempers. Bekijk onze rubberen trillingdempers voor een compleet overzicht. 

Waarom Technigro?
  • Hoog serviceniveau
  • Digitaal inmeten op locatie
  • Locatiebezoek
  • Sterk in advisering
  • Meedenken met de klant
  • Maatwerk productontwikkeling
Specifieke wensen?

Wij leveren ook maatwerk.
Van inmeten t/m de realisatie.
Neem contact met ons op.