Technigro bv
Technigro bv
Poppenbouwing 26B
4191 NZ Geldermalsen
0345-582288 - info@technigro.nl
Vragen over een product of informatie over maatwerk? Bel direct:
0345-582288

Telescoopafdekkingen

Telescoopafdekkingen zijn machine specifieke afdekkingen. Een telescoopafdekking beschermt tegen spanen en andere voorwerpen. Normaliter wordt een telescoopafdekking vervaardigd van staal. Als er een aanvraag bij ons binnenkomt nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak om de gewenste telescoopafdekking bij u ter plaatse in te komen meten.

Stalen Telescoopafdekking

Onze stalen telescoopafdekkingen zijn te verkrijgen in drie verschillende varianten:

     
Horizontale telescoopafdekkingenVerticale telescoopafdekkingenTransversale afdekkingen

 

Voor het maken van een goede telescoopafdekking komen wij alle maten nauwkeurig opnemen op locatie. Vervolgens zal in onze werkplaats uw telescoopafdekking geproduceerd worden van kwalitatieve materialen. Onze werknemers hebben veel ervaring in maatwerk en zijn hierdoor in staat om altijd een goed passend product neer te zetten.

Revisie telescoopafdekkingen

Verhoog de levensduur van de je telescoopafdekking met een revisie. Technigro is in het bezit van een eigen werkplaats waar onze monteurs onder andere het reviseren van telescoopafdekkingen realiseren. Bij de aanvraag van revisie beoordelen wij de staat van de onderdelen en zullen vervolgens een richtprijs opmaken. Lees hier meer over de revisie van telescoopafdekkingen.

Reparatie Telescoopafdekking

Naast de revisies zijn wij ook gespecialiseerd in reparaties van telescoopafdekkingen. Onze werkplaats wordt gebruikt voor het repareren of vervangen van beschadigde elementen. Tevens kunnen we tijdens de reparatie ook nieuwe afschrapers installeren. 

Wilt u meer informatie of een offerte ontvangen over onze telescoopafdekkingen? Vraag dan een offerte aan via de onderstaande knop of bel naar 0345-582288. U kunt ook een mail sturen naar info@technigro.nl. Wij denken graag met u mee!

Vraag hier een offerte aan
Waarom Technigro?
  • Hoog serviceniveau
  • Digitaal inmeten op locatie
  • Locatiebezoek
  • Sterk in advisering
  • Meedenken met de klant
  • Maatwerk productontwikkeling
Specifieke wensen?

Wij leveren ook maatwerk.
Van inmeten t/m de realisatie.
Neem contact met ons op.