Technigro bv
Technigro bv
Poppenbouwing 26B
4191 NZ Geldermalsen
0345-582288 - info@technigro.nl

UNIFIL luchtreiniger

UNIFIL luchtreinigers worden in het bijzonder ingezet bij luchtverontreiniging bij bijvoorbeeld licht ontvlambare stoffen. Zelfs de afscheiding van gasvormige schadelijke stoffen is voor een UNIFIL luchtreiniger geen probleem.

Luchtreiniger met modulairsysteem

Door het gebruik van speciale chemische absoreberende filters worden problematische gassen en geuren betrouwbaar tegen gehouden. UNIFIL luchtreinigers zijn statische filterapparaten, met hoogcapaciteit filter elementen. Ook voor deze serie is een modulair systeem gebruikt, zodat de flexibiliteit gewaarborgd wordt.

Gegarandeerde lange levensduur

UNIFIL luchtreinigers beschikken over een voorfilter systeem met 1, 2 of 3 uitwasbare filterelementen, die een lange levensduur van het hoofdfilter garanderen. Tijdens het gebruik leidt dit tot een constante hoge afzuigingsgraad van 99,99% van deeltjes groter dan 0,3µm.

Geschikt voor industrieel gebruik

De apparaten beschikken over een geoptimaliseerd luchtfiltersysteem, dat de aanvoer optimaal verdeelt en daarmee een gelijkmatige vervuiling van het filterelement garandeert. Als filterelementen worden vanzelfsprekend alleen elementen met een hoge capaciteit, die geen probleem hebben met het industriële gebruik, gemonteerd.

UNIFIL luchtreinigers: Snel en makkelijk te onderhouden

UNIFIL luchtreinigers zijn ook in speciale uitvoeringen leverbaar bijvoorbeeld voor de levensmiddelenindustrie, in verschillende roestvast staal kwaliteiten. Het onderhoud van het apparaat is ongecompliceerd en snel gebeurd. Doordat er grote onderhoudsluiken in zitten zijn alle onderdelen gemakkelijk bereikbaar en kunnen deze met kleine handelingen vervangen worden. De buiten de luchtstroom liggende motoren dragen bij aan de constante technische beschikbaarheid van het apparaat, zij drijven zonder storingsgevoeligheid de ventilator aan.

Vragen? Neem dan snel contact op via 0345-582288 of info@technigro.nl. Wij denken graag met u mee!

Direct contact opnemen
Binnen 1 werkdag reactie
71-Unifil.jpg
UNIFIL luchtreiniger
Waarom Technigro?
  • Hoog serviceniveau
  • Digitaal inmeten op locatie
  • Locatiebezoek
  • Sterk in advisering
  • Meedenken met de klant
  • Maatwerk productontwikkeling
Specifieke wensen?

Wij leveren ook maatwerk.
Van inmeten t/m de realisatie.
Neem contact met ons op.