Technigro bv
Technigro bv
Poppenbouwing 26B
4191 NZ Geldermalsen
0345-582288 - info@technigro.nl

Veilgheidsschermen IHC Vremac

IHC Vremac Cylinders BV is onderdeel van Royal IHC. Het bedrijf ontwerpt en produceert al 55 jaar hydraulische cilinders, draaidoorvoeren en zuigeraccumulatoren. De producten vinden hun weg naar diverse industrieën, zoals de bagger-, off- en onshore markt en de machinebouw. Kernactiviteit is de cilinderbouw in alle denkbare afmetingen en coatings, zowel standaard als klantspecifiek.

Afscherming t.b.v.het cilinder test gebied

Ten behoeve van het cilinder gebied zocht IHC Vremac naar een robuuste afscherming om de veiligheid van het personeel rondom het cilinder testgebied te waarborgen. Tijdens het testen van de cilinders kan het voorkomen dat er bijvoorbeeld een lekkage optreedt waarbij, in combinatie met de hoge drukken, een onveilige situatie ontstaat voor het personeel rondom het testgebied.

Veiligheidsschermen op maat

Technigro heeft ter plaatse e.e.a. geïnventariseerd, ingemeten en een passende oplossing gerealiseerd d.m.v. op maat gemaakte veiligheidsschermen. Deze schermen bestaan uit een frame van vierkante koker met stalen beplating en veiligheidsglas. Deze zijn aan elkaar gekoppeld waardoor er wanden ontstaan. Tevens zijn er op meerdere plaatsen openingen met schuifdeuren gecrëerd waardoor het testgebied gemakkelijk toegankelijk is voor het in- en uitladen van de producten.

Neem direct contact op

Bent u opzoek naar een maatwerk oplossing voor veiligheidsschermen? Neem dan contact op via 0345-582288 of mail naar info@technigro.nl. Veiligheid op de werkplaats verder verhogen? Wij bieden ook maatwerk oplossingen voor machineafscherming en machinebeglazing.

Direct contact opnemen
Binnen 1 werkdag reactie
1913-ccms-file-1913.jpg
Veilgheidsschermen IHC Vremac
Veilgheidsschermen IHC Vremac
Veilgheidsschermen IHC Vremac
Veilgheidsschermen IHC Vremac
Waarom Technigro?
  • Hoog serviceniveau
  • Digitaal inmeten op locatie
  • Locatiebezoek
  • Sterk in advisering
  • Meedenken met de klant
  • Maatwerk productontwikkeling
Specifieke wensen?

Wij leveren ook maatwerk.
Van inmeten t/m de realisatie.
Neem contact met ons op.