Technigro bv
Technigro bv
Poppenbouwing 26B
4191 NZ Geldermalsen
0345-582288 - info@technigro.nl
Vragen over een product of informatie over maatwerk? Bel direct:
0345-582288

Veiligheidsafschermingen

Technigro is de grootste leverancier van Repar2 in Nederland. Repar2 is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van veiligheidsafschermingen sinds 1970. Alle producten van Repar2 worden in de moderne fabriek in Gorla Minore in Italië gefabriceerd.

Repar2 ontwikkelt machineafscherming voor draaimachines, freesmachines, boormachines, slijpmachines en vele andere gereedschappen. Wilt u meer informatie over Repar2? Neem dan contact op of bekijk één van de onderstaande toepassingen:

Veiligheidsafscherming voor draaimachines

Wij hebben het grootste assortiment aan veiligheidsafscherming voor draaimachines. Wij bieden oplossingen voor afschermingen voor draaimachines met een klauwplaat, veiligheidsafschermingen voor draaimachines met een slede, veiligheidsafscherming voor montage aan de achterzijde van de draaimachines. Maatwerk hierin is geen enkel probleem. 

Veiligheidsafscherming voor freesmachines

Afscherming voor freesmachines met een bedbevestiging, met een freeskop of met een horizontale as? Geen probleem! In ons assortiment vind u alles wat u nodig heeft voor het afschermen van uw freesmachine! Bekijk onze veiligheidsafschermingen voor freesmachines.

Veiligheidsafscherming voor boormachines

In ons assortiment vindt u veiligheidsbescherming voor kolomboormachines, voor radiaalboormachines of losse polycarbonaat vensters en onderdelen. Maatwerk is geen enkel probleem van ons. Wij helpen u graag.

Hekwerken van Repar2 

Veiligheid gaat voor alles, daarom hebben wij ook alles in huis om de omgeving van uw machine op een professionele manier af te sluiten. Het resultaat is een professionele uitstraling en hoge veiligheid voor u en uw omgeving! In dit geval kan u het beste kiezen voor de hekwerken van Repar2. 

Machineveiligheidsglas

Met sterk machineglas zorgt u voor een goede bescherming van machine en personeel. Ze voorkomen het naar buiten slingeren van gereedschap en werkstukken uit de machineruimte en beschermen zo personen voor letsel door wegvliegende delen. Bekijk de mogelijkheden van onze machinebeglazing.

Vragen? Neem dan snel contact op via 0345-582288 of info@technigro.nl. Wij denken graag met u mee!

Direct contact opnemen
1909-ccms-file-1909.jpg
Waarom Technigro?
  • Hoog serviceniveau
  • Digitaal inmeten op locatie
  • Locatiebezoek
  • Sterk in advisering
  • Meedenken met de klant
  • Maatwerk productontwikkeling
Specifieke wensen?

Wij leveren ook maatwerk.
Van inmeten t/m de realisatie.
Neem contact met ons op.