Technigro bv
Technigro bv
Poppenbouwing 26B
4191 NZ Geldermalsen
0345-582288 - info@technigro.nl
Vragen over een product of informatie over maatwerk? Bel direct:
0345-582288

Veiligheidsafschermingen

In ons assortiment vindt u een breed assortiment veiligheidsafschermingen. Technigro is de grootste leverancier van Repar2 in Nederland. Repar2 is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van veiligheidsafschermingen sinds 1970. Alle producten van de leverancier worden in de moderne fabriek in Gorla Minore in Italië gefabriceerd.

Breed assortiment machineafscherming

Repar2 ontwikkelt machineafscherming voor draaimachines, freesmachines, boormachines, slijpmachines en vele andere gereedschappen. In ons assortiment vindt u een breed assortiment van Repar2 machineafscherming. Wilt u meer informatie over Repar2? Neem dan contact op of bekijk één van de onderstaande toepassingen:

Veiligheidsafscherming voor draaimachines

Wij hebben het grootste assortiment aan veiligheidsafscherming voor draaimachines. Technigro biedt oplossingen voor afschermingen voor draaimachines met een klauwplaat, veiligheidsafschermingen voor draaimachines met een slede en veiligheidsafscherming voor montage aan de achterzijde van de draaimachines. Maatwerk hierin is geen enkel probleem. 

Veiligheidsafscherming voor freesmachines

Afscherming voor freesmachines met een bedbevestiging, met een freeskop of met een horizontale as nodig? Geen probleem! In ons assortiment vindt u alles wat u nodig heeft voor het afschermen van uw freesmachine! Bekijk ons assortiment van veiligheidsafschermingen voor freesmachines.

Veiligheidsafscherming voor boormachines

Op zoek naar machineafscherming voor boormachines? In ons assortiment vindt u veiligheidsbescherming voor kolomboormachines, voor radiaalboormachines of losse polycarbonaat vensters en onderdelen. Maatwerk veiligheidsafscherming voor boormachines is geen enkel probleem bij ons. 

Hekwerken van Repar2 voor veiligheid

Veiligheid gaat voor alles, daarom hebben wij ook alles in huis om de omgeving van uw machine(s) op een professionele manier af te sluiten. Het resultaat is een professionele uitstraling en hoge veiligheid voor u. uw medewerkers en uw omgeving. In dit geval kunt u het beste kiezen voor de hekwerken van Repar2.

Bescherm met machineveiligheidsglas

Met sterk machineglas zorgt u voor een goede bescherming van uw machine(s) en personeel. Het veiligheidsglas voorkomt het naar buiten slingeren van gereedschap en werkstukken uit de machineruimte. Zo worden personen beschermt voor letsel door wegvliegende delen. Bekijk de mogelijkheden van onze machinebeglazing.

Vraag nu uw offerte aan op onze website

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van de veiligheidsafschermingen? Graag maken wij een offerte voor u. U kunt een aanvraag doen door het contactformulier in te vullen. Heeft u toch nog vragen? Neem dan contact met ons op via 0345-582288 of info@technigro.nl. Wij denken graag met u mee!

Direct contact opnemen
1909-ccms-file-1909.jpg
Waarom Technigro?
  • Hoog serviceniveau
  • Digitaal inmeten op locatie
  • Locatiebezoek
  • Sterk in advisering
  • Meedenken met de klant
  • Maatwerk productontwikkeling
Specifieke wensen?

Wij leveren ook maatwerk.
Van inmeten t/m de realisatie.
Neem contact met ons op.