Technigro bv
Technigro bv
Poppenbouwing 26B
4191 NZ Geldermalsen
0345-582288 - info@technigro.nl
Vragen over een product of informatie over maatwerk? Bel direct:
0345-582288

Vouwbalgen

Opzoek naar vouwbalgen? Wij bieden u de keuze uit PVC, polyurethaan, nomex, lederen en rubberen vouwbalgen. Voor iedere toepassing een vouwbalg!

Maatwerk vouwbalgen

Wij kunnen alle type vouwbalgen op maat voor u produceren. De vouwbalg afscherming wordt exact ingemeten, uitgetekend door onze technische tekenaar en door Technigro geproduceerd. Wij garanderen optimale kwaliteit door secuur te werken en hoogwaardige materialen te gebruiken. Voor vragen omtrent de maatwerk vouwbalgen neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan. 

Verschillende vouwbalgen

De verschillende vouwbalgen die wij kunnen leveren:

   

U-vorm vouwbalgen

De U-vorm vouwbalg is het meest gebruikte model. Hij is in verschillende hoogtes en breedtes te verkrijgen. de U-vorm is onder andere om lineaire geleidingen af te schermen. Bijvoorbeeld van bewerkingsmachines en verpakkingsmachines. 

   
PVC Ronde vouwbalg 

PVC rondvouwbalg

PVC vouwbalgen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, uitvoeringen, kleuren en kwaliteiten met of zonder weefselversteviging. Mocht u op zoek zijn naar een afwijkende maat? neem dan contact met ons op! 

   
  

Rubber vouwbalg

De rubberen vouwbalg is in verschillende maten leverbaar. De rubberen vouwbalgen zijn van hoge kwaliteit en ideaal voor intensief gebruik. 

   
  

Jaloezie vorm

Onze Jaloezie vormen hebben twee opties een open en gesloten einde. Ze zijn te verkrijgen in verschillende hoogtes en breedtes én ze zijn eenvoudig te monteren. 

   
Rechthoekige vouwbalg 

Rechthoekig gesloten vorm

Het rechthoekige gesloten model wordt gebruikt als vouwbalg afscherming voor de meest kwetsbare delen. 

   
Vouwbalg met lamellen 

Vouwbalg met lamellen

Deze vouwbalg is te verkrijgen met lamellen. De lamellen zijn aan te passen aan vaste lamellen, bewegelijke lamellen maar ook telescopische lamellen. 

   
Meerhoekige vouwbalg 

Meerhoekvouwbalg

Onze meerhoekvouwbalg is leverbaar met ontluchtingsventielen en kan goed tegen een stootje! Dit komt omdat hij een hoge vormvastheid heeft. Onze meerhoekvouwbalg is een van de goedkopere oplossingen voor het afschermen van verschillende soorten spindels en assen. 

   
Leren rondvouwbalg 

Lederen rondvouwbalg

Onze lederen rondvouwbalg is zoals de naam al aangeeft geproduceerd van leer. Deze rondvouwbalg is in verschillende kwaliteiten verkrijgbaar wat hem geschikt maakt voor verschillende machines!

   
Schijven rondvouwbalg 

Schijven rondvouwbalg

Onze rondvouwbalg schijven zijn opgebouwd uit gestanste ringen. Deze ringen zijn gelijmd, of termisch gelast. Het voordeel van deze schijven is dat ze zeer flexibel zijn, en bestand tegen hoge snelheden. 

   
  

L vorm vouwbalg

Het is ook mogelijk om uw vouwbalg in de juiste L-vorm bij ons te bestellen. Dankzij onze ervaring in maatwerk vouwbalgen kunnen wij aan alle wensen voldoen.

 

Offerte aanvragen

Via de onderstaande knop heeft u de mogelijkheid om direct een offerte aan te vragen. Binnen 24 uur ontvangt u een messcherpe offerte. 

Vragen? Neem dan snel contact op via 0345-582288 of info@technigro.nl. Wij denken graag met u mee!

 
4341-vouwbalgen.jpg
Vouwbalgen
Vouwbalgen
Vouwbalgen
Vouwbalgen